Single Blog Title

This is a single blog caption
Boşanma Avukatı İstanbul

2019 Boşanma Avukatı İstanbul

İstanbul boşanma davaları avukatı desteği ile İstanbul bölgesinde müvekkillerine danışmanlık ve avukatlık hizmeti veren avukatlık büromuz, alanında uzman ekibiyle Aile Hukuku kapsamında karşılaştığınız sorunlara profesyonel çözümler üretmeye devam ediyor. Boşanma avukatı İstanbul başta olmak üzere bu bölgede, vatandaşlarımızın boşanma davalarında ihtiyacı olan destek eksiksiz bir şekilde yerine getirilmektedir. Büromuzun deneyimli avukatları tarafından müvekkillerimize sunulan Aile Hukuku kapsamındaki hizmetler şu konulardan oluşmaktadır:

  • Anlaşmalı boşanma davaları
  • Çekişmeli boşanma davaları
  • Terk etme veya edilme sebebiyle meydana gelen boşanma davaları
  • Tarafların boşanma davalarında hukuki zemine oturtmaları gereken boşanma protokolü
  • Boşanma davalarının akabinde gündeme gelen nafaka ve tazminat talepleri
  • Mutlak butlan davaları
  • Nispi butlan davaları
  • Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesi hakkında yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde tedbir kararları
  • Yabancı mahkemelerde verilen boşanma kararlarının kesinleşmesinin ardından bu kararların yerli mahkemelerce tanınması ve tenfizi
  • Yabancı vatandaşlar ile evli olanlar için hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Yabancı ülkede boşanmak isteyenler için ihtiyaç duydukları hukuki danışmanlık hizmetleri
  • İddet süresinin kaldırılması
  • Velayetin değiştirilmesi davaları
  • Babalık davası
  • Boşanma davalarının akabinde gündeme gelen mal rejimi davaları

Görüldüğü üzere İstanbul bölgesinde faaliyette olan avukatlık büromuz ile Aile Hukuku kapsamındaki bütün konularda deneyimli avukat ekibimizle profesyonel avukatlık hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

Boşanma Avukatı İstanbul

Boşanma Avukatı İstanbul

Deneyimli Avukat Ekibi ile Profesyonel Çözümler

Tarihte aile kurumu var olduğu sürece boşanma davaları da hukukun değişilmez bir parçası olmaya devam etmektedir. Dolayısıyla aile kurumunun evlilik gibi temel prensiplerinden biri olan boşanma konularında da tarafların uymaları gereken hukuki kurallar bulunmaktadır. Aile Hukuku çatısı altında birleştirilen bu kurallar, doğru ve yasalara uygun bir şekilde kullanılmadığında ne yazık ki hak ihlali gibi problemler de meydana getirebilmektedir. Bu nedenle toplumun en önemli kurumlarından biri olan aile kurumunu ilgilendiren davalarda alanında uzman avukatların desteğinin alınması büyük önem taşımaktadır. Olası hak ihlallerinin yaşanması ve boşanma konularında mağduriyetlerin yaşanmaması adına boşanma davalarında avukatlık hizmeti almanızı önermekteyiz.

İstanbul merkezli avukatlık büromuzda, Aile Hukuku kapsamında avukatlık ve danışmanlık hizmeti veren avukat ekibimiz, yılların getirdiği tecrübe ile müvekkillerimizin hukuki alanda en başarılı sonuçları almaları konusunda çalışmalarına devam etmekteler. Boşanma davalarının öncesi ve sonrasında müvekkillerimize profesyonel destek sunarak, sorunlarının çözüme kavuşturulması için büromuzun avukatları danışmanlık ve avukatlık hizmetlerini sürdürmektedirler.

Boşanma Davalarında Tazminat ve Vekalet

Boşanma davalarının en günümüzde en sık karşılaşılan sorunlarından biri de çekişmeli boşanma davalarının akabinde gündeme gelen tazminat talepleri ve vekalet işlemleridir. Bu konularda boşanma taraflarının alanında deneyimli avukatlardan hizmet alması, dava sonucunda ortaya çıkabilecek mağduriyetleri engellemede büyük önem taşımaktadır. Boşanma avukatı İstanbul bölgesinde söz konusu durumlarda müvekkillerini hukuki olarak en iyi şekilde koruma ve savunma hizmetini başarıyla yerine getirmektedir. Av. Ferhat Kule ve deneyimli avukat ekibinden hizmet alarak boşanma davalarında yaşayabileceğiniz olumsuzluklarda gerekli çözümlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Open chat
Avukata İhtiyacım var
Merhaba
Hukuki Sorunuz nedir ?
Call Now Button